Rondleidingen in Beesel

Er zijn vele mogelijkheden voor het maken van een wandeling onder leiding van de dorpsgids in Beesel. Een afspraak voor een rondleiding door Beesel kunt u op elke willekeurige datum boeken. Vaak vormen onze rondleidingen een onderdeel van een familiedag, jubileum of reünie, maar ook ideaal voor vriendengroepen, families, leden van verenigingen en bedrijfspersoneel. U kunt kiezen uit een aantal themaroutes zoals de Centrumroute, Drakendorproute, Kunstroute of Ouddorproute. U heeft zelfs de mogelijkheid om extra wensen kenbaar te maken, die we - als het mogelijk is - graag voor u vervullen, denk aan het starten van een bepaalde route op een andere locatie, of u wilt slechts 1 uurtje  wandelen, of dat u halverwege graag een pauze bij een horecagelegenheid wilt inlassen enz.
Houd u er wel rekening mee dat de routes alleen bij daglicht gelopen kunnen worden; dus tot uiterlijk 3 uur vóór zonsondergang kan gestart worden.

Meer informatie is te vinden op de eigen website van de dorpsgidsen Beesel of via de contactpersoon voorzitter Frans Geerlings, tel. 077-4741397 of e-mail: fransgjgeerlings@gmail.com

 

Begunstigers

Technologiesponsor